Välkommen till Kalmar stadsbiblioteks blogg!

Här kan du bl.a. läsa om aktuella händelser på våra bibliotek, få tips på nya böcker, nya filmer och ny musik. Se även Kalmar stadsbiblioteks blogg för unga och Bokkvasten! Och här kan du söka i vår katalog!



måndag 25 maj 2009

Mesig blogg

Den här bloggen rockar ju inte alls fett, typ. Låt mej ta över alltihopa liksom. Med mej som enväldig diktator skulle den här bloggen bli ökänd över hela världen inom 24 timmar, alltså. Vågar ni det? / Bettan

5 kommentarer:

  1. Över min döda kropp. Du skall inte komma här och sticka upp. Du kan ju inte ens formulera dig korrekt. / Waldorf II

    SvaraRadera
  2. Lilla gumman. Det synes mig som om Du, eftersom du ju faktiskt kan publicera inlägg, har alla möjligheter att ta över bloggen. ;)Dessutom är ju hela poängen med en blogg interaktivitet och delaktighet så om den inte "rockar fett", sluta gnälla och börja rocka (blogga) :)Kom igen och "hotta" upp den. ;)"Just do it!" "Bibblan" har säkert böcker om bloggar och nätetikett som kan vara behjälpliga härvidlag.

    Ett tips är dock, med tanke på Din usla språkbehandling och formuleringskonst, att be någon vuxen hjälpa Dig med formuleringarna och språkgranskningen innan. ;)

    Högaktingsfullt,

    Henrik "The Dorff" Dorffmann,
    oberoende mediastrateg med inriktning på bloggosfären, livsnjutare, gentleman och kännare av det täckta könet

    SvaraRadera
  3. Är ni seriösa ? Va fan är detta,,till bibliotekschefen i Kalmar kommun ställer vi frågan :
    får dessa tomtar betalt av skattemedel för att leka på arbetstid, nu får ni hålla i er. Gör vad ni vill på er torftiga lediga tid, detta är ju sanlöst dumt. Vi kommer att gå vidare till er kulturnämnd och kolla av om de verkligen stödjer detta.

    SvaraRadera
  4. OK. Vi löser detta genom att aldrig blogga på arbetstid. Så är det problemet ur världen. / Waldorf II

    SvaraRadera
  5. Till anonym

    Måste allt vara såå kulturellt? Kan inte biblioteket också vara forum för humor och lekfullhet?? Syftet är kanske att locka fler
    barn och ungdomar till våra bibliotek.
    Jag önskar "tomtarna" lycka till med en rolig och nytänkande blogg!

    KnasterAnna

    SvaraRadera